Qui som

Som un equip multidisciplinar que ofereix un servei integral amb capacitat d'analitzar i executar projectes adaptats al perfil inversor del client, alhora que oferim una gestió eficaç i eficient del patrimoni existent. 

El nostre equip està integrat per advocats, arquitectes, economistes, enginyers i industrials (paleteria, electricitat...) compromesos en l'adequada gestió i execució de projectes.

RS Investors

Socis consultors

SÒNIA URPÍ

Sòcia Consultora

ROGER SAN MILLÁN

Soci Consultor

Llicenciada en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la UOC, Grau en Estudis Immobiliaris i de la Construcció per la UB, especialitat en Administración de Finques.

Ha treballat com a Gerent i Directora Comercial d'una consultora patrimonial durant més de 25 anys, experta en anàlisi d'inversions immobiliàries i en l'administració de patrimonis. Dilatada experiència en negociacions i mediacions dins de tots els àmbits del món immobiliari.

Especialitzada en arrendaments urbans, i successions i donacions immobiliàries.

Membre de l'Associació Blockchain Catalunya, experta en fiscalitat de criptomonedes.


Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Grau en Administració i Direcció d'Empreses per la UOC i Màster en Direcció Financera i Comptable per l'IDEC-UPF.

Ha treballat com a Director Financer en projectes empresarials d’inversió, adquirint una visió integral de tot el procés de generació de valor, l'anàlisi d’inversions i l'administració de  companyies patrimonials.

Ha treballat com a analista d’inversions, assessor financer i assessor de companyies de diferents sectors, adquirint una sòlida experiència en la negociació bancària i la renegociació.

Membre del Col·legi d'economistes, de l'Associació catalana de Comptabilitat i Direcció, i AICAT  nº8077.

Darreres entrades al blog

Veure'n més